Albirea dentară profesională la noi în clinică

Zâmbetul este una dintre cele mai puternice arme ale omului, care ajută la crearea primei impresii. Zâmbetul atrage puternic oamenii făcându-i să se simtă confortabil în preajma ta, când zâmbești. Și din punct de vedere

științific, zâmbetul are un impact major asupra stării psihice, este un bun eliberator al stresului.

Însă mulți dintre pacienții noștri și-au pierdut abilitatea de a zâmbi, nefiind mulțumiți de estica danturii lor.

Prin urmare, majoritatea vor să urmeze o procedură de albire dentară profesională, pentru a zâmbi mai des.

Cum se poate obține un zâmbet luminos?

Categoric, dantura trebuie să fie mai albă. În această situație, efectuăm tratamentele de estetică dentară. Noi recomandăm aceasta, în funcție de caz, tuturor pacienților care își doresc o dantură albă și un zâmbet care să emane multă încredere de sine și energie bună.

Albirea dentară profesională. Procedura la noi.

Efectuăm procedura de albire dentară profesională.

Întreaga procedură durează până la 45 minute și este una simplă. Înainte de procedura de albire propriu-zisă, este recomandată o igienizare completă a danturii pentru un rezultat foarte bun.

Tehnologia cu care lucrăm este lampa de albire Zoom.

Începem cu izolarea dinților cu diga pentru a ne asigura ca este o procedură locală și că protejăm gingiile. Apoi dentistul aplică gelul de albire zoom care funcționează împreună cu lumina lămpii zoom pentru a se putea penetra dintele. Acestea înlătură petele și decolorarea danturii. Gelul se aplica în 3 sesiuni de câte 15 minute de activare a luminii zoom pentru a avea un total de 45 minute, indicat pentru tratamentul de albire. La sfârșitul acestor 3 sesiuni, aplicăm pe dinți o pastă-gel pentru a reduce sensibilitatea.

Totuși, există posibilitatea de a avea o mică diferență de nuanță între albul dorit de pacient și cel obținut din tratament. Aceasta deoarece structura anatomică a danturii este diferită la fiecare om și tratamentul reacționează individualizat, la substanțele aplicate pentru albire.

În orice caz, echipa de profesioniști se asigură că se obține cel mai bun rezultat cu putință.

Ce trebuie să știi înainte de tratamentul de albire dentară profesională?

Trebuie să vă programați la o consultație pentru ca noi să vă putem spune tot ce va presupune tratamentul de albire dentară profesională, în cazul dumneavoastră. În cadrul acestei vizite, vom stabili împreună ce nuanță vă este indicată. În anumite situații, nuanța de alb dorită, va necesita mai multe ședințe dacă se optează pentru albul din categoria “bleaching”.

Avantaje ale tratamentului de albire dentară profesională

  • procedură sigură pentru sănătatea orală
  • rezultate spectaculoase, după prima ședință de tratament albire dentară profesională
  • sensibilitatea post-procedură este redusă
  • rezultatele se pot menține până la 2 ani, dacă pacientul respectă indicațiile oferite de noi

De reținut!

  • în timpul tratamentului de albire dentară profesională, poate să apară o ușoară sensibilitate
  • albirea dentară profesională cu Zoom nu este recomandată copiilor sub 13 ani, nici femeilor gravide sau aflate în perioada de alăptare
  • doar noi putem să vă spunem, în cadrul consultației, dacă albirea dentară profesională vă este potrivită sau cât va fi de evidentă noua nuanță de alb

La Dental Care Sirbu, tratamentul este sigur și eficient, deoarece vine întotdeauna însoțit de recomandările noastre, pentru a menține rezultatele pe termen lung.

Vă așteptăm, cu drag, în clinica noastră, Dental Care Sirbu