Estetica dentara Cluj

Servicii moderne și performante de estetică dentară

Visezi la un zâmbet ca la Hollywood? La DentalCare Sîrbu folosim tratamentele de estetică dentară moderne și performante pentru a-ți oferi un zâmbet de invidiat.

Ce este estetica dentară?

Nu de puține ori ni s-a întâmplat să vorbim cu pacienți care să nu fie mulțumiți de aspectul dinților sau al zâmbetului lor. Ne dorim de fiecare dată să aducem confort, siguranță și încredere în viața celor care ne trec pragul clinicii. Ne dorim să le aducem pacienților noștri acel Hollywood Smile la care visează.

De aceea, folosim fatete dentare performante și eficiente pentru reabilitarea totală a zâmbetului tău. Acestea sunt realizate prin metoda directă (direct în cabinetul nostru) și au prețuri foarte accesibile.

Pe de altă parte, deși considerată foarte importantă din punct de vedere estetic, cosmetica dentară are un rol foarte mare și în partea funcțională. Numeroasele proceduri și tratamente dezvoltate au implicații pozitive asupra danturii, astfel încât estetica dentară să fie impecabilă. În această categorie intră și procedurile de albire dentară.

Proceduri dentare

Fațete dentare ceramice

Fațetele dentare ceramice sunt o soluție estetică ideală pentru corectarea imperfecțiunilor dintilor frontali, oferind un zâmbet strălucitor și uniform. Aceste fațete sunt realizate din ceramică de înaltă calitate, un material durabil și biocompatibil, care imită aspectul natural al smalțului dentar. Procedura implică aplicarea unor straturi subțiri de ceramică pe suprafața dinților, corectând probleme precum decolorările, spațiile interdentare, și micile defecte de formă sau aliniere. Fațetele ceramice sunt apreciate pentru rezultatele lor estetice deosebite și pentru durabilitatea pe termen lung, asigurând un zâmbet perfect și o îmbunătățire semnificativă a încrederii în sine.

Albirea dentară în cabinet

Hollywood Smile: Albirea dentară cu ajutorul lampii Philips ZoomFără durere sau alte reacții adverse. Dacă îți dorești să obții un aspect minunat al danturii, atunci te așteptăm să cunoști efectele lămpii de albire. În cadrul acestor ședințe folosim lampa de albire dentară Philips Zoom, o procedură ușor de utilizat care nu creează disconfort pacienților.

Lampa de albire dentara profesionala Philips Zoom este folosită împreună cu un gel de albire și cunoaște rezultate incredibile: o îmbunătățire a culorii dinților cu până la opt nuanțe de alb intr-o singura sedinta de 45 de minute.

Coroane dentare estetice (obturații fizionomice)

Coroanele dentare estetice, cunoscute și sub denumirea de obturații fizionomice, sunt soluții stomatologice ideale pentru restaurarea funcționalității și aspectului natural al dintelui afectat de carii sau alte deteriorări. Aceste coroane acoperă un dinte deteriorat, oferindu-i protecție și un aspect estetic îmbunătățit. Realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi ceramica sau zirconiu, coroanele dentare estetice sunt biocompatibile și durabile. În cadrul tratamentului, medicul stomatolog va îndepărta țesutul afectat și va modela dintele pentru a se potrivi cu coroana. Aceasta va fi fixată permanent, oferind un rezultat estetic superior și prevenind apariția cariilor sub plombe. Programează-te la clinica noastră pentru a discuta opțiunile de tratament și obține un zâmbet sănătos și atrăgător.

Reconturare gingivală

Reconturările gingivale sunt o procedură de cosmetica dentara care ajută la îmbunătățirea esteticii gingiilor și la redobândirea unui zâmbet echilibrat și armonios. Această intervenție presupune remodelarea conturului gingival pentru a corecta disproporțiile și pentru a crea o linie gingivală simetrică și atractivă. Reconturarea gingivală este ideală pentru pacienții care au gingii inegale sau care acoperă o parte prea mare din dinți, oferind un aspect de „zâmbet gingival”. Procedura este minim invazivă și poate aduce îmbunătățiri semnificative atât în funcționalitatea, cât și în estetica zâmbetului.

Bonding dentar

Bonding-ul dentar este o procedură de cosmetică dentară care implică aplicarea unui material compozit de culoarea dintelui pentru a repara sau îmbunătăți aspectul acestuia. Această tehnică este utilizată pentru a corecta diverse imperfecțiuni, cum ar fi ciobirile, fisurile, decolorările sau spațiile dintre dinți. Bonding-ul dentar este o soluție rapidă și eficientă, care poate fi realizată într-o singură vizită la medicul dentist. Procedura implică pregătirea suprafeței dintelui, aplicarea unui adeziv și modelarea materialului compozit pentru a se potrivi perfect cu forma și culoarea naturală a dintelui. După întărirea materialului, dintele este finisat și lustruit pentru a obține un aspect natural și atrăgător. Bonding-ul dentar este o opțiune excelentă pentru pacienții care doresc să îmbunătățească rapid și eficient aspectul zâmbetului lor. Programează-te la clinica noastra DentalCare Sîrbu din Cluj-Napoca pentru și descoperă cum bonding-ul dentar poate transforma zâmbetul tău.

Estetică dentară prin tratamente ortodontice

Estetica dentară printr-un aparat dentar reprezintă o soluție eficientă pentru alinierea corectă a dinților și îmbunătățirea zâmbetului. Tratamentele ortodontice ajută la corectarea dinților frontali și a arcadelor dentare, contribuind astfel la o estetică dentară impecabilă. În cadrul clinicii noastre, utilizăm aparate dentare moderne, inclusiv variante ceramice și transparente, pentru a asigura rezultate estetice optime și confort pentru pacienți. Aceste tratamente pot fi combinate cu alte proceduri de cosmetică dentară, cum ar fi fațetele dentare și albirea dentară profesională, pentru a obține un zâmbet spectaculos. Medicul stomatolog va elabora un plan de tratament personalizat, utilizând materiale biocompatibile și tehnici minim invazive pentru a obține un zâmbet frumos și sănătos.

Estetica dentara prin implant dentar

Estetica dentară prin implant dentar este o soluție excelentă pentru restaurarea dinților lipsă, redându-ți un zâmbet spectaculos și natural. Implanturile dentare oferă suport pentru coroanele realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi portelan sau zirconiu. Aceste coroane protetice sunt fixate pe implanturi pentru a oferi stabilitate și funcționalitate optimă. La DentalCare Sîrbu oferim o gamă largă de implanturi dentare, de la Neobiotech, JDentalCare Icon Plus, Megagen Any Ridge, până la Straumann BLX.

Tehnologii moderne în estetica dentară

Utilizarea laserului în estetica dentară

Utilizarea laserului în estetica dentară a revoluționat modul în care se efectuează procedurile cosmetice, oferind rezultate precise și minim invazive. Laseru; permite medicilor stomatologi să îmbunătățească culoarea dintelui și să obțină rezultate estetice superioare, ajutând pacienții să dobândească un zâmbet spectaculos cu minim disconfort. În clinica noastră, utilizăm tehnologia laser pentru a asigura tratamente de înaltă calitate și o experiență plăcută pentru pacienți.

Tehnologii CAD/CAM

Tehnologiile CAD/CAM (Computer-Aided Design/Computer-Aided Manufacturing) sunt esențiale în estetica dentară modernă, permițând crearea precisă și rapidă a lucrărilor protetice, cum ar fi coroanele, fațetele dentare și inlay-urile. Cu ajutorul acestor tehnologii, medicii stomatologi pot realiza restaurări dentare personalizate care se potrivesc perfect cu structura dentară a pacientului.

Beneficiile esteticii dentare

Îmbunătățirea încrederii în sine

Estetica dentară joacă un rol crucial în îmbunătățirea încrederii în sine. Un zâmbet frumos și sănătos poate transforma complet modul în care te percepi și cum te percep ceilalți. Proceduri precum albirea dentară, fațetele dentare și reconturarea gingivală ajută la obținerea unui zâmbet uniform și strălucitor, ceea ce contribuie semnificativ la creșterea stimei de sine și la o atitudine pozitivă în interacțiunile sociale și profesionale.

Îmbunătățirea funcționalității dentare

Pe lângă beneficiile estetice, tratamentele de estetică dentară îmbunătățesc și funcționalitatea dinților. Procedurile protetice, cum ar fi coroanele dentare și implanturile dentare, nu doar că redau aspectul natural al dintelui, dar și restaurează funcția masticatorie și vorbirea corectă. Astfel, pacienții se bucură de o mai bună sănătate orală și de o calitate superioară a vieții, având dinți care arată bine și funcționează optim.

Prevenirea problemelor dentare viitoare

Estetica dentară contribuie și la prevenirea problemelor dentare viitoare. Tratamentele corective, precum fațetele dentare și bonding-ul dentar, nu doar îmbunătățesc aspectul dinților, dar și protejează structura acestora împotriva cariilor și uzurii. De asemenea, tratamentele ortodontice ajută la alinierea corectă a dinților, prevenind astfel problemele de ocluzie și deteriorarea dentară cauzată de poziționarea incorectă a dinților. O îngrijire estetică adecvată a dinților contribuie la menținerea sănătății orale pe termen lung și la evitarea unor tratamente mai complexe și costisitoare în viitor.

Întrebări frecvente

Cât durează un tratament de albire dentară?

Durata unui tratament de albire dentară poate varia, dar în general, procedura durează aproximativ 45-90 de minute. În unele cazuri, se poate continua acasă cu ajutorul unui kit de albire pentru a menține rezultatele.

Este dureroasă procedura de aplicare a fațetelor dentare?

Aplicarea fațetelor dentare nu este dureroasă deoarece se utilizează anestezie locală pentru a asigura confortul pacientului. După procedură, pot apărea sensibilități minore care dispar în câteva zile.

Cât timp durează până văd rezultatele finale ale tratamentului ortodontic estetic?

Durata tratamentului ortodontic estetic depinde de complexitatea cazului, dar în general, poate varia de la câteva luni până la 2 ani. Aparatul dentar clear aligner, de exemplu, necesită schimbarea regulată a gutierelor pentru a ajusta treptat dinții.

Cum trebuie să îngrijesc dinții după tratamentele estetice dentare?

După tratamentele estetice dentare, este esențial să menții o igienă orală riguroasă, să eviți alimentele și băuturile care pot păta dinții și să vizitezi periodic medicul stomatolog pentru controale și igienizări profesionale.

Cerere de apel

Mulțumesc! Trimiterea dvs. a fost primită!
Hopa! A apărut o eroare la trimiterea formularului.

Whatsapp Contact

Scrie-ne Aici
0740 765 262

Ce este estetică dentară?

Nu de puține ori ni s-a întâmplat să vorbim cu pacienți care să nu fie mulțumiți de aspectul dinților sau al zâmbetului lor. Ne dorim de fiecare dată să aducem confort, siguranță și încredere în viața celor care ne trec pragul clinicii. Ne dorim să le aducem pacienților noștri acel Hollywood Smile la care visează.

De aceea, folosim fatete dentare performante și eficiente pentru reabilitarea totală a zâmbetului tău. Acestea pot fi din composite, realizate prin metoda directă (direct în cabinetul nostru) și au prețuri foarte accesibile.

Pe de altă parte, deși considerată foarte importantă din punct de vedere estetic, cosmetica dentară are un rol foarte mare și în partea funcțională. Numeroasele proceduri și tratamente dezvoltate au implicații pozitive asupra danturii, astfel încât estetica dentară să fie impecabilă. În această categorie intră și procedurile de albire dentară.

Hollywood Smile: Albirea dentară folosind lampa Philips Zoom

Fără durere sau alte reacții adverse. Dacă îți dorești să obții un aspect minunat al danturii, atunci te așteptăm să cunoști efectele lămpii de albire. În cadrul acestor ședințe folosim lampa de albire dentară Philips Zoom, o procedură ușor de utilizat care nu creează disconfort pacienților.

Lampa de albire dentară Philips Zoom este folosită împreună cu un gel de albire și cunoaște rezultate incredibile: culoarea dinților poate fi albită până la opt nuanțe în doar o ședință de 45 de minute.

Visezi să ai și tu un Hollywood Smile?

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook - DentalCare Sirbu.

Vezi mai multe aici:

➡️Articol despre Fatete Dentare