Zâmbetul familiei tale: cum îl îngrijești?

Zâmbetul este ca o comoară și trebuie să ai grijă de el. Există zâmbetul care vine din adevăratele momente de fericire, dar există și zâmbet estetic. Atunci când ești în familie, poți avea parte de ambele. Noi îți recomandăm să fii atent la acest aspect și să ai grijă de zâmbetul familiei tale.

Fiind persoane mature, de cele mai multe ori putem sesiza o problemă dentară cu care ne confruntăm din timp.

La copii este mai greu să o depistăm, dar putem lăsa această responsabilitate în mâna specialiștilor de la DentalCare Sîrbu.

De ce să alegi DentalCare Sîrbu pentru copilul tău?

Prima vizită la medicul dentist poate fi o întâlnire reușită sau din contră, poate fi începutul unei fobii. Din acest motiv specialiștii DentalCare Sîrbu utilizează echipamente moderne care nu provoacă dureri în timpul tratamentelor.

Avem grijă de fiecare pacient din clinica noastră, de la cei mai mici până la cei mai mari. Astfel că pentru noi sunt importante zâmbetele voastre. Ne plac atât zâmbetele care vin din momentele de fericire, cât și cele estetice cărora le acordăm mai multă atenție.

Când programezi prima vizită la medic pentru copilul tău?

Odată cu apariția primilor dinți, medicul dentist poate urmări dezvoltarea fiecărui dinte și formarea lor până la etapa adolescenței. Împreună cu specialiștii Clinicii dentare clujene, copilul tău își poate forma o igienă dentară sănătoasă și va fi absolvent al oricărui tip de zâmbet marca DentalCare Sîrbu

Cum ne implicăm în zâmbetul familiei tale?

Oferim respect fiecărui pacient și din acest motiv vrem să reducem la minim timpul de durată al tratamentelor. Munca noastră este orientată întotdeauna spre confort și calitate a serviciilor, iar prețurile stabilite sunt foarte realiste.

Dorința noastră este de a fi alături de pacienții noștri pe termen îndelungat în ce privește o sănătate dentară impecabilă.

Suntem și pe paginile social media: Facebook, Instagram și LinkedIn sau pentru o programare ne poți accesa și aici.