Cum îmi aleg medicul stomatolog? – 5 aspecte de bază de știut în alegerea dentistului tău

Alegerea medicului stomatolog

reprezintă un pas important pentru orice persoană care își dorește să aibă grijă de sănătatea și frumusețea zâmbetului său. În momentul în care începem un plan de tratament, cu toții ne dorim să avem încredere în medicul nostru dentist. Astfel, frica sau eventualele neplăceri care apar odată cu vizita la o clinică dentară sunt considerabil diminuate și chiar eliminate odată cu trecerea timpului.

Tocmai pentru că înțelegem cât de important este să te simți confortabil în momentul în care mergi la dentist, am pregătit o listă de aspecte pe care ar trebui să le iei în calcul atunci când îți alegi stomatologul.

  1. Experiența – cu cât experiența dentistului tău este mai mare, cu atât vei fi mai relaxat și încrezător în soluțiile de tratament propuse de acesta.
  2. Specializarea – pentru ca tratamentul tău dentar să aibă cele mai bune rezultate, alege să te tratezi la un specialist în problema ta.
  3. Profesionalismul – un adevărat profesionist îți va explica cu răbdare și calm care sunt procedurile de tratament pentru problema ta, pe baza istoricului medical și a radiografiei.
  4. Dotările cabinetului medical – aparatura și materialele folosite de medicul dentist să fie moderne și de calitate; asigurând reușita și rezistența tratamentului pe o perioadă lungă de timp.
  5. Recomandări – părerile apropiaților sau ale altor clienți sunt foarte importante, deoarece îți poți face o idee veridică despre un aspect foarte important, și anume modul în care dentistul relaționează cu pacienții  săi.

La DentalCare Sîrbu punem accent pe bunăstarea pacienților noștri. Ne dorim să construim o comunitate clujeană de zâmbete, care să se întoarcă cu drag la programări și consultații. De-a lungul timpului am format o echipă de medici dentiști specializați pe diferite ramuri ale stomatologiei, care lucrează cu aparatură modernă și materiale de înaltă calitate, pentru a ne îndeplini acest scop.

Te așteptăm la o consultație! Poate viitorul tău medic stomatolog se află printre noi.