Pachete Promoționale

La DentalCare Sîrbu întreaga familie zâmbește! Susține zâmbetul familiei tale cu tratamente și promoții permanente!

Sănătatea dinților tăi, prioritatea noastră

Transformă vizita la stomatolog într-un zâmbet. Ai grijă de sănătatea dentară a celui mic: vino cu el la control la clinica DentalCare Sîrbu.

Vrei ca cel mic să aibă o dantura sănătoasă și frumoasă? La DentalCare Sîrbu folosim tehnici moderne și performante pentru a avea grijă de sănătatea dentară a copilului tău. Vă așteptăm cu voie bună, profesionalism, prietenie și un pachet promoțional pe măsură: toți copiii și școlarii beneficiază de consultație și detartraj gratuit. În plus, au și reducere de 10% la tratamentul cariilor.

Solicită o programare

Sănătatea dumneavoastră, prioritatea noastră

Carii. Implanturi. Urgențe. Împreună avem grijă de sănătatea dinților dumneavoastră: vă așteptăm la clinica DentalCare Sîrbu. Aveți nevoie de un cabinet stomatologic profesionist? La DentalCare Sirbu folosim tehnici moderne și performante pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră dentară. Vă așteptăm cu dedicare, profesionalism șii un pachet promoțional dedicat: toți pensionarii au 15% la toate tratamentele, precum și un implant gratuit.

Fii la curent cu noutățile legate de oferte speciale. La DentalCare Sîrbu te așteptăm cu foarte multe oferte avantajoase. Avem grijă de sănătatea dinților tăi. Te așteptăm la cabinet cu beneficii diverse la multe dintre serviciile noastre: de la calitatea tratamentelor sau garanția durabilității lucrărilor, la prețuri și pachete promoționale. Pentru mai multe informații, te rugăm să ne contactezi sau să intri pe pagina noastră de Facebook DentalCare Sîrbu.

Solicită o programare
Apăsând click pe „Accept toate”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea, a analiza utilizarea site-ului și a ajuta la eforturile noastre de marketing. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.